Tena Discreet Maxi Night 6 x 12st

Tena Lady Maxi Night is specifiek bestemd voor superieure bescherming tijdens de nacht
Artikelnummer:
31030140
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€45,52 €40,97

Excl. btw

Tena Lady Maxi  Night

TENA Lady Maxi Night met DRIEVOUDIGE BESCHERMING is speciaal ontworpen voor een goede nachtrust. Deze zijdezachte en comfortabele verbanden bieden zekerheid dankzij de specifieke vorm, breder en langer aan de achterzijde, voor extra bescherming en absorptievermogen tijdens de nacht (slaaphouding).

Belangrijkste kenmerken

  • TENA Lady is anatomisch gevormd voor meer discretie en comfort: TENA Lady biedt een grote mate van bescherming, comfort en discretie. TENA Lady verband is anatomisch gevormd en zo ontworpen dat het individu zich op haar gemak voelt.
  • Dermatologisch getest: Alle materialen in het product zijn dermatologisch getest. Vriendelijk en veilig voor de huid.
  • Extra zijdezacht en droog verband: Deze zijdezachte Silky Soft toplaag voert vocht meteen weg van de huid. Met TENA Lady verband voelt de persoon die u verzorgt zich altijd droog en helpt een goede huidconditie te behouden.
  • Individueel verpakt: Elk TENA Lady verband is individueel verpakt, zodat het discreet kan worden meegenomen en gemakkelijk kan worden weggegooid.
  • Zachte elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm: De elastische zijkanten van TENA Lady sluiten goed aan. Ze volgen de beweging van het lichaam voor zekerheid en comfort.
  • Zacht ademend materiaal helpt gezonde huid te behouden: TENA Lady is voorzien van zacht, ademend materiaal dat de lucht laat circuleren en bijdraagt tot een gezonde huid. Doordat het product ademt, is het draagcomfort groter en voelt de gebruiker zich droog en fris.
Absorbtiebescherming: 6 druppels op schaal van 9
Verpakking: 6 x 12 stuks
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies