Verzenden & retourneren

Verzenden

U kan de producten die u koopt in onze webshop zowel laten verzenden naar een adres naar keuze, als zelf komen ophalen in één van onze 5 afhaalpunten.

Verzenden met Bpost 
BpostVoor onze verzendingen werken we samen met Bpost. Bpost zorgt voor een discrete en snelle levering van uw pakje.

U kan het pakje laten bezorgen volgens uw voorkeur:

 • thuis of op het werk
 • in één van de 1250 Bpost postkantoren of postpunten naar keuze
 • in één van de 150 Bpost pakjesautomaten naar keuze

Via deze link vind je makkelijk het dichtsbijzijnde Bpost afhaalpunt.

Leveringen gebeuren franco vanaf een bestelwaarde van 100,00€, BTW inclusief. Voor bestellingen onder de 100,00€ worden 9,99€ verzendings- en administratiekosten aangerekend voor verzendingen naar een adres in België en 11,99€ voor verzendingen naar Nederland.

 

Afhalen in onze winkel of onze servicepunten

Ook kan u de producten ophalen in onze Wameda-winkel te Sint-Niklaas of in één van onze 5 servicepunten. Hiervoor werken we samen met een aantal apotheken, zodat u daar ook terecht kan voor professioneel advies.

 • Wameda
  Klein-Hulststraat 14
  9100 Sint-Niklaas

Onze servicepunten vind je hier:

 • Apotheek Vijfstraten
  Vijfstraten 209
  9100 Sint-Niklaas

 

 • Apotheek Waelput
  Nieuwkerkenstraat 111
  9100 Nieuwkerken

 

 • Apotheek Driekoningen
  Driekoningenstraat 38
  9100 Sint-Niklaas

 

 • Farma Waelput
  Kloosterstraat 6
  2070 Burcht

 

 • Apotheek Luyten
  Herenthoutseweg 155
  2200 Herentals


Indien u ervoor kiest uw producten zelf af te halen, dan zullen wij bij een eerste bestelling u contacteren om uw voorkeur servicepunt op te vragen. Zo weten we bij volgende bestellingen reeds uw keuze. Uiteraard kan je dit steeds veranderen door onze klantendienst te contacteren of af te wisselen met verzendingen via Bpost.

Zodra de producten beschikbaar zijn in het gekozen servicepunt krijgt u een mail van ons dat uw bestelling kan afgehaald worden.

 

Retourneren

Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling is het mogelijk uw aankoop te retourneren. Hiervoor moet de koper zijn wens om van zijn annuleringsrecht gebruik te maken, doorgeven aan Wameda via het formulier "Herroepingsrecht Wameda" dat per post, naar het adres Wameda (3Pharma BVBA) Klein-Hulststraat 14, 9100 Sint-Niklaas, of per e-mail, naar het adres [email protected], dient te worden opgestuurd. Wameda aanvaard geen retour van geschenkkaarten, steriele producten, producten die snel kunnen bederven of vervallen alsook medische hulpmiddelen kunnen niet geretourneerd worden, behalve in gevallen van gebreken of beschadiging bij levering.  De koper kan geen gebruik maken van zijn herroepingssrecht indien de geleverde producten beschadigd of gedeeltelijk verbruikt werden na levering. De producten moeten naar het vermelde adres in een perfecte staat teruggestuurd worden die een herverkoop toelaat (originele en onbeschadigde verpakking), vergezeld van alle bijgesloten documenten, gebruiksaanwijzingen. Bij gebreke kunnen de producten niet teruggenomen worden.

Na ontvangst van het ingevulde formulier "Herroepingsrecht Wameda", zullen wij u per mail bevestigen of u de producten daadwerkelijk kan terugsturen en informeren over de verdere procedure. Retourzendingen zonder toestemming vooraf of ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

De kosten en risico’s voor het terugsturen van producten vallen ten laste van de koper. De koper kan zijn producten ook kosteloos retourneren in één van onze Wameda servicepunten. Wameda engageert zich om de aankoopprijs binnen de veertien (14) kalenderdagen terug te betalen, te tellen vanaf de dag waarop de producten opnieuw in het bezit zijn van Wameda.

 

Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies