Betaalmethoden

Door onze samenwerking met het online betaalplatform Mollie kunnen wij u een ruime keuze aan betaalopties aanbieden. Bovendien garanderen wij zo een betaalomgeving waarbij veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Essentiële elementen hierin zijn de nodige veiligheidscontroles, veilige dataopslag en compliance met alle reguleringen. 

Daarnaast gebruiken wij SSL-certificaat om de onderlinge internetverbinding te versleutelen. SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding bij o.a. online aankopen, financiële transacties of het online versturen van persoonsgegevens. Hierdoor is alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk en niet leesbaar voor derden.

Onze online betalingsmogelijkheden:

Bancontact   Belfius   KBC   MasterCard   Visa   Maestro  ING HomePay  iDEAL

Betalen via bankoverschrijving op basis van de factuur:

Factuur
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging en factuur met onze bankgegevens via e-mail. U kunt dan eenvoudig het factuurbedrag overmaken, onder vermelding van uw ordernummer.

Let op! Wanneer u kiest voor deze betaalmethode kan de levertijd, afhankelijk van uw kredietvoorwaarden, langer zijn dan in onze webshop is aangegeven. Bij nieuwe klanten die betalen via bankoverschrijving zullen wij de bestelde producten pas verzenden, nadat we het geld op onze rekening ontvangen hebben. De levertijd is daardoor afhankelijk van de snelheid waarmee de banken onderling uw betalingsopdracht afhandelen. Is het dringend en wil je de goederen zo snel mogelijk dan raden wij één van onze online-betalingsmogelijkheden aan (zie hierboven).

Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies