Verhuur hilotherm

Hilotherm huren?

Wij werken samen met de MKA-afdeling van het AZ-Nikolaas hospitaal in Sint-Niklaas, waarbij wij ervoor zorgen dat gereserveerde hilotherm-toestellen aanwezig zijn in AZ-Nikolaas op de dag van de ingreep. Zo kan het toestel reeds in gebruik genomen worden in de recovery room onmiddellijk na de ingreep. Het toestel blijft in gebruik tijdens het hospitaalverblijf en wordt door de patiënt mee naar huis genomen om daar de hilotherapie verder te kunnen zetten.

Hoe reserveer ik een Hilotherm toestel?

(Indien uw ingreep niet in het AZ Nikolaas gebeurt en u een hilotherm wil huren, gelieve dan contact te nemen via [email protected].)

Aangezien de hilotherapie best onmiddellijk na de ingreep wordt opgestart, is het aangeraden het hilotherm toestel te reserveren zodra de datum van de geplande ingreep vastligt. Het beschikbare aantal toestellen is immers beperkt.

Het gereserveerde toestel zal op de dag van de ingreep voor u klaar staan in AZ Nikolaas. Dit toestel kan u dan ook voor de vooraf afgesproken duur mee naar huis nemen en daar verder gebruiken.

Vragen om verdere inlichtingen of beschikbaarheid kan per mail op [email protected]. Reserveren kan enkel door bijgaand reservatieformulier volledig ingevuld terug te sturen naar: [email protected]

Na ontvangst van het reservatieformulier wordt de beschikbaarheid nagekeken en ontvangt u een reservatiebevestiging per mail. Het is pas na ontvangst van deze bevestiging dat de reservatie definitief is.

Afhalen en terugbrengen?

Het gereserveerde toestel zal op de dag van de ingreep voor u ter beschikking staan in het ziekenhuis. U hoeft het dus niet zelf af te halen.
Wel moet u een kopie van het reservatieformulier meebrengen en afgeven in AZ Nikolaas bij de opname.

Bij ontslag uit het ziekenhuis, neemt u het toestel mee naar huis, waar de koudetherapie verdergezet wordt.

Na gebruik (zie datum teruggave op het reservatieformulier) moet het toestel terug ingeleverd worden bij Apotheek Vijfstraten, Vijfstraten 209, Sint-Niklaas.
Terugbrengen van het toestel dient te gebeuren ten laatste op de laatste dag van de verhuurperiode (zie datum teruggave op reservatieformulier) in de voormiddag (van 9.00u tot 12.30u).

Indien u het toestel liever in de namiddag terugbrengt, moet u dus de datum van teruggave op het reservatieformulier verhogen met één dag.

Verlenging van de verhuurperiode kan enkel na schriftelijke bevestiging.

Indien het toestel zonder voorafgaandelijke afspraak te laat wordt ingeleverd, zal er een bijkomende kost worden aangerekend van 50€ per dag (incl. BTW).

Kostprijs?

Verhuur Hilotherm toestel: 20,00 € per dag (incl. BTW)
De gereserveerde periode wordt steeds aangerekend. Vervroegd terugbrengen van het toestel geeft geen recht op een kostreductie.

Alle kosten dienen betaald te worden bij teruggave van het toestel in Apotheek Waelput.

Adres

Apotheek Vijfstraten
Vijfstraten 209
9100 Sint-Niklaas

Openingsuren:

Ma:     9.00u – 12.30u en 14.00u – 18.30u
Di:       9.00u – 12.30u en 14.00u – 18.30u
Wo:     9.00u – 12.30u en 14.00u – 18.30u
Do:      9.00u – 12.30u en 14.00u – 18.30u
Vrij:      9.00u – 12.30u en 14.00u – 18.30u
Za:       9.00u – 12.30u

Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies