Tena Discreet Extra Plus 6 x 16 st

Tena Lady Extra Plus is bestemd voor matig urineverlies.
Artikelnummer:
31030110
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€49,86 €44,87

Excl. btw

Tena Lady Extra Plus

TENA Lady Extra Plus met DRIEVOUDIGE BESCHERMING is speciaal ontworpen voor ultieme bescherming. Deze zijdezachte verbanden zijn bijzonder zeker met InstaDRY™ Zone en anatomische pasvorm. De unieke InstaDRY™ technologie neemt het vocht direct op in het verband ver weg van de huid, biedt een comfortabel gevoel en houdt het individu droog.

Belangrijkste kenmerken

  • Dermatologisch getest: Alle materialen in het product zijn dermatologisch getest. Vriendelijk en veilig voor de huid.
  • Extra zijdezacht en droog verband: Deze zijdezachte Silky Soft toplaag voert vocht meteen weg van de huid. Met TENA Lady verband voelt de persoon die u verzorgt zich altijd droog en helpt een goede huidconditie te behouden.
  • TENA Lady is anatomisch gevormd voor meer discretie en comfort: TENA Lady biedt niet alleen bescherming, maar ook comfort en discretie. TENA Lady verbanden hebben een anatomische vormgeving, zodat de gebruiker zich beschermd en zeker voelt.
  • Zachte elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm: De zachte elastische zijkanten helpen het TENA Lady verband om de contouren van het lichaam te volgen, waardoor de gebruiker beter beschermd is en zich prettiger voelt.
  • Zacht ademend materiaal helpt gezonde huid te behouden: TENA Lady is voorzien van zacht, ademend materiaal dat de lucht laat circuleren en bijdraagt tot een gezonde huid. Doordat het product ademt, is het draagcomfort groter en voelt de gebruiker zich droog en fris.
Absorbtiebescherming: 5 druppels op schaal van 9
Verpakking: 6 x 16 stuks
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies