Tena Discreet Mini - 6 x 30 St

Tena Lady Discreet Mini incontinentieverband
Artikelnummer:
31030050
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€39,25 €35,32

Excl. btw

De Tena Lady Discreet Mini incontinentieverbanden bieden een drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. De Tena Lady Discreet Mini zijn even groot als een normaal maandverband, maar zijn ontworpen voor licht urineverlies. De microPROTEX™technologie zorgt voor een goed vochtopname, zodat je altijd beschermd bent en een discreet gevoel hebt. De inlegkruisjes hebben een extra zachte SILKY SOFT toplaag voor een optimaal comfort en gezonde huid. Elk incontinentieverband van TENA Lady Discreet Mini is afzonderlijk verpakt met Easy Wrap en deze kunt u makkelijk in uw handtas of zak stoppen. De incontinentieverbanden van TENA Lady Discreet Mini zijn makkelijk om mee te dragen en om weg te gooien.

 

 

Belangrijkste kenmerken:

 

 

    • Fresh Odour Control voor meer zelfvertrouwen: TENA Lady Discreet Mini incontinentieverbanden hebben unieke micro-fresh parels die de ontwikkeling van geurtjes verminderen. Dankzij TENA Lady blijft u zich onder alle omstandigheden fris en zeker voelen.

 

    • Alle TENA Lady-producten bieden u drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Zo blijft u de gehele dag en nacht droog, veilig en vol vertrouwen.

 

    • Dankzij een anatomische en vrouwelijke vorm geniet u van een optimale pasvorm en volle bewegingsvrijheid in al uw activiteiten

 

Verpakking: 6 x 30 stuks
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies