Tena Discreet Extra

Tena Discreet Extra is bestemd voor matig urineverlies
Artikelnummer:
31030100
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€96,03 €86,43

Excl. btw

Tena Discreet Extra

Tena Discreet Extra is bestemd voor matig urineverlies. 

Het is met DRIEVOUDIGE BESCHERMING speciaal ontworpen om u elke dag een beschermd gevoel te geven. Deze zijdezachte verbanden absorberen veel beter dan regulier maandverband. Ze bieden zekere en discrete bescherming dankzij de Body Shaped DRYZone. De sterke absorptie houdt het individu droog.

Belangrijkste kenmerken

  • Zachte elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm: De elastische zijkanten van TENA Lady sluiten goed aan. Ze volgen de beweging van het lichaam voor zekerheid en comfort.

  • Dermatologisch getest: Alle materialen in het product zijn dermatologisch getest. Vriendelijk en veilig voor de huid.

  • Extra zijdezacht en droog verband: Deze zijdezachte Silky Soft toplaag voert vocht meteen weg van de huid. Met TENA Discreet verband voelt de persoon die u verzorgt zich altijd droog en helpt een goede huidconditie te behouden.

  • Individueel verpakt: Elk TENA Discreet verband is individueel verpakt, zodat het discreet kan worden meegenomen en gemakkelijk kan worden weggegooid.

  • Zacht ademend materiaal helpt gezonde huid te behouden: TENA Discreet is voorzien van zacht, ademend materiaal dat de lucht laat circuleren en bijdraagt tot een gezonde huid. Doordat het product ademt, is het draagcomfort groter en voelt de gebruiker zich droog en fris.

Absorbtiebescherming: 4 druppels op schaal van 9
Verpakking: 12 x 20 stuks
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies