LR Mollelast Haft Latexvrij Cohesieve Bi-elastische Fixatiezwachtel

Latexvrije, cohesieve bi-elastische fixatiezwachtel.
Artikelnummer:
08003100
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€1,91 €1,72

Excl. btw

LR Mollelast Haft Latexvrij Cohesieve Bi-elastische Fixatiezwachtel

Latexvrije, cohesieve bi-elastische fixatiezwachtel.

De cohesieve biëlastische fixatiezwachtel met bijzonder rekgedrag kleeft aan zichzelf, niet aan huid of haar. Overeenkomstig de behoefte verkrijgbaar in verscheidene uitvoeringen: Mollelast haft, Mollelast haft color en Mollelast haft latexvrij.

Mollelast haft is lengte-elastisch en overdwars rekbaar, waardoor het goed zit zonder veel plooiing. Daardoor kan de zwachtel ook bij conische lichaamsdelen perfect worden aangebracht en biedt hij zelfs rond gewrichten stevig houvast, dankzij de uitstekende hechting tussen lagen. Ook bij beweging toont het product zich betrouwbaar: geen insnoeren en verschuiven.

De goede cohesieve eigenschappen zijn het gevolg van een microcoating. De zelfkant zorgt voor moeiteloos aanleggen en verhindert uitrafelen. Verder is het dun getricoteerde materiaal zeer luchtdoorlatend en huidvriendelijk.

Het verband dient onder andere ter fixatie van kompressen, katheters en castspalken (zoals Cellacast Longuette) en biedt steun, bijvoorbeeld bij lichte sportblessures.

Mollelast Haft Latexvrij heeft een synthetische microcoating (vrij van natuurlijke latex). Met het latexvrije product staat gebruikers een bijzonder goed verdragen fixatiezwachtel ter beschikking met de beproefde eigenschappen van de Mollelast.

Belangrijkste kenmerken:

  • ca. 65% lengterek/ca. 50% dwarsrek
  • dankzij de elasticiteit in lengte- en breedterichting vormt de zwachtel minder plooien
  • dankzij de zelfkant raken geen vezels los uit de zwachtel
  • 66% viscose, 34% polyamide, met non-allergene synthetische microcoating
  • wit
Verpakking: 1 stuk
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies