Eucerin pH5 - Bodylotion F

Eucerin pH5 - Bodylotion F: rijke bodylotion voor de speciale behoeften van de gevoelige huid dat de huid beschermt tegen uitdroging.
Artikelnummer:
32012050
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€25,09 €22,58

Excl. btw

Eucerin pH5 - Bodylotion F

Activeert de huideigen bescherming dankzij de pH5-enzymbescherming. Een rijke bodylotion voor de speciale behoeften van de gevoelige huid dat de huid beschermt tegen uitdroging.

Eucerin pH5 Bodylotion F is een milde, maar doeltreffende rijke bodylotion die specifiek is ontwikkeld dat onmiddellijk de gevoelige lichaamshuid. verzacht en intensief hydrateert. Deze bevat pH5-enzymbescherming waarvan klinisch is bewezen dat deze de huideigen enzymen activeert, door van binnenuit te versterken door te beschermen tegen irritaties. Het actieve complex ondersteunt het huidregeneratieproces, door een zacht gevoel achter te laten. Dankzij dexpanthenol heeft de formule wondgenezende eigenschappen. Gebruik dagelijks, naargelang je huidritueel.

Klinische studies wijzen uit dat de pH5-enzymbescherming in Eucerin pH5 Bodylotion de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid versterkt, zeer doeltreffend is en uitstekend wordt verdragen, zelfs op een reeds beschadigde huid.

Belangrijkste kenmerken

  • pH huidneutraal
  • zonder kleurstoffen
Verpakking: 1 stuk
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies