Eucerin Complete Repair Herstellende Lotion

Eucerin Complete Repair Herstellende Lotion met 10% Ureum: intensieve verzorging en verlichting voor een droge, ruwe en trekkerige huid.
Artikelnummer:
32017030
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€18,00 €16,20

Excl. btw

Eucerin Complete Repair Herstellende Lotion

Intensieve verzorging en verlichting voor een droge, ruwe en trekkerige huid. Deze rijke bodylotion met 10% ureum die gemakkelijk in de huid wordt opgenomen, werkt op drie manieren om een harde, schilferige, jeukende en extreem droge huid diep te hydrateren en te verzachten.

Eucerin Complete Repair Herstellende Lotion met 10% Ureum bevat een unieke en zeer doeltreffende combinatie van natuurlijke bestanddelen die verschillende factoren tegengaan die een droge huid veroorzaken:

  • Ureum en natuurlijke vochtvasthoudende factoren houden vocht vast om de bovenste huidlagen te hydrateren.
  • Ceramide-3 versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de huid om vochtverlies door verdamping tegen te gaan en om irriterende stoffen tegen te houden die ontsteking en jeuk kunnen
  • Gluco-glycerol herstelt het natuurlijke vochtverdelingsnetwerk in de diepere lagen van de huid om de natuurlijke opwaartse vochtstroom naar de buitenste huidlagen te herstellen, zodat er wordt gezorgd voor langdurige hydratatie.
Verpakking: 1 stuk
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies