Eucerin AtopiControl Kalmerende Gezichtscrème

Eucerin AtopiControl Kalmerende Gezichtscrème: Verzorgingscrème zonder parfums en parabenen voor dagelijks gebruik (geen flare-ups) bij atopische dermatitis op het gezicht.
Artikelnummer:
32024010
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€12,00 €10,80

Excl. btw

Eucerin AtopiControl Kalmerende Gezichtscrème

Met 12% Omega-oliën en Licochalcone A om de atopische huid te kalmeren en te voeden.
Verzorgingscrème zonder parfums en parabenen voor dagelijks gebruik (geen flare-ups) bij atopische dermatitis op het gezicht.

Eucerin AtopiControl Kalmerende Gezichtscrème is een lichte, gemakkelijk te absorberen, verzorgende crème voor dagelijks gebruik voor inactieve ('interval') fasen.

Als er flare-ups optreden, moet Eucerin AtopiControl Kalmerende Gezichtscrème worden gebruikt als aanvullende cosmetische verzorging, naast Eucerin AtopiControl Intensief Kalmerende.

Eucerin AtopiControl Kalmerende Gezichtscrème met 12% Omega 6-vetzuren om een droge en harde huid te kalmeren en te voeden en de ontstekingsremmer en irritatieremmer licochalcone A, hydrateert, verzacht en vermindert ruwheid en verlicht tevens een jeukende en trekkerige huid. De huid voelt zacht aan en is merkbaar gladder. Er is klinisch bewezen dat deze geschikt is voor de atopische huid en kan worden gebruikt bij kinderen en baby's ouder dan drie maanden.

Net als bij alle producten in het Eucerin AtopiControl-gamma zijn er geen parabenen, parfums of kleurstoffen aan toegevoegd. Dit is om het risico van huidirritatie en allergieën zo klein mogelijk te maken.

Belangrijkste kenmerken

  • geschikt voor baby's
  • zonder parfum
  • zonder parabenen
  • zonder kleurstoffen
  • uitstekende basis voor make-up
  • geschikt voor gebruik met contactlenzen
  • 50 ml
Inhoud: 50 ml
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies