Cardiofax C 2150 - EKG Toestel met Interpretatie

Cardiofax C 2150 - 3-Kanalen EKG Toestel met Interpretatie
Artikelnummer:
19001032
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€1.702,40 €1.532,16

Excl. btw

Cardiofax C 2150 - EKG Toestel met Interpretatie

De Cardiofax C-elektrocardiograaf van Nihon Kohden is ontworpen om de dagelijkse routine van ECG-diagnostiek te ondersteunen en biedt hoogwaardige analyse voor een betrouwbare diagnose. Cardiofax C maakt gebruik van het Nihon Kohden ECG-analyseprogramma ECAPS 12C. Het biedt simultane 12-afleidingen ECG-acquisitie en -analyse met ongeveer 200 bevindingen met actieve ruisonderdrukking. Nauwkeurige gegevens ondersteunen een snelle diagnose.

Met zijn 4,8'' scherm kunnen 12-afleidingen golfvormen in een oogopslag worden bekeken voordat ze worden opgenomen. Cardiofax C heeft een ingebouwd LAN en ondersteunt papier- en papierloze workflows. Golfvorm- en analyseresultaten kunnen ter beoordeling naar een pc worden overgebracht. Het lichte en compacte ontwerp van Cardiofax C en een lange batterijduur ondersteunen hoge mobiliteit in de dagelijkse werksituatie.

Belangrijkste kenmerken

  • Easy-to-view: Het 4,8" gekantelde scherm laat toe om makkelijk 12-afleidingen EKG golfvormen en data te zien in real-time. Een preview functie geeft de mogelijkheid 12-afgeleiden golfvormen en analyse te zien gedurende 2,8 seconden vooraleer op te nemen (3 kanalen).

  • Elektronische opname: een maximum van 40 EKG files kunnen worden opgeslagen in het interne geheugen, wat kan uitgebreid worden met een externe SD-geheugenkaart (ongeveer 3.000 EKG's). Bovendien kunnen EKG-data overgedragen worden naar een PC/laptop via een LAN-kabel. De EKG-data kan bekeken en geanalyseerd worden op een computer, gebruik makende van Nihon Kohden's optionele EKG data management software polaris.one. Op deze manier kan volledig papierloos en efficiënt gewerkt worden.

  • Verbeterde procedures: ondersteuning voor barcode of magnetische kaartlezer voor het registreren van patiënten identificatie. Hierdoor wordt tijd bespaart en worden fouten tot een minimum gereduceerd.

  • Hoge mobiliteit: lichtgewicht en compact design (1.7kg), gecombineerd met een lange werkduur van meer dan 120 minuten op de batterij zorgt voor een hoge mobiliteit.

  • High-level 12-afleidingen ECG analyse: Cardiofax C maakt gebruik van Nihon Kohden's nieuwste ECG-analyseprogramma ECAPS 12C. Het biedt simultane 12-afleidingen ECG-acquisitie (tot 24 seconden) en -analyse met ongeveer 200 metingen en 5 beoordelings categorieën. ECAPS 12C kan ook typische golfvormen detecteren van het Brugada-type EKG.

  • Cardiofax C voldoet aan de IEC standard IEC60601-2-25:2011. Dit garandeert een hoge nauwkeurigheid van de signaalverwerking (AC filtering), EKG meting en EKG analyse. Het bevordert een accurate EKG diagnose.

     

Verpakking: 1 stuk
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Stel hier uw voorkeuren in voor het gebruik van cookies op onze website. Manage cookies