Nutricia Fortimel Jucy

Dieetvoeding voor medisch gebruik bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding. Te gebruiken onder medisch toezicht.
Artikelnummer:
33002210
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€8,26 €7,43

Excl. btw

Nutricia Fortimel Jucy

Fortimel Jucy is een dieetvoeding voor medisch gebruik bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Fortimel Jucy is een frisse, energierijke, aanvullende, kant-en-klare drinkvoeding. Het levert eiwitten, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen. Op die manier draagt het bij aan de verbetering van uw voedingstoestand.

Fortimel Jucy is glutenvrij en laag in lactose. Bevat melk.

Fortimel Jucy is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Uw arts of diëtist adviseert medische voeding bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding als aanvulling op de normale voeding.

Gebruik

Aanbevolen koel en droog te bewaren. Goed schudden voor gebruik. Klaar voor gebruik en smaakt gekoeld het lekkerst. Na openen, flesje afsluiten en in de koelkast bewaren gedurende maximaal 24 uur. Niet geschikt als enige voedingsbron.

• Ongeopend; aanbevolen koel en droog te bewaren, de houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking.

• Geopend; 1 uur buiten de koelkast, 24 uur in de koelkast (mits afgesloten bewaard).

Gebruik Fortimel Jucy in overleg met uw (huis)arts of diëtist en volg hun advies op. Als u geen specifieke aanwijzingen voor gebruik krijgt, kunt u het algemene gebruiksadvies volgen: vul gedurende 3 maanden uw voeding aan met 1-3 flesjes Fortimel Jucy per dag.

Voedingstabel

Klik hier.

Verpakking: 4 flesjes van 200ml
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »