Eucerin Allergy Protection Sun Crème-Gel SPF 50 - 150 ml

Deze gel met hoge UV bescherming SPF 50+ en lichte textuur beschermt tegen zonneallergie en huidbeschadiging door de zon. Smeer je om de 2 à 3 uur in als je zo'n gevoelige huid hebt voor de zon!
Artikelnummer:
32039120
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€16,40 €14,76

Excl. btw

Eucerin Allergy Protection Sun Crème-Gel SPF 50

Eucerin Allergy Protection Sun Crème-Gel SPF 50 biedt een hoge bescherming tegen de zon en een doeltreffende bescherming tegen zonneallergie.

Deze innovatieve formule bevat een doeltreffend ingrediëntencomplex met:

  • Een zeer doeltreffend, fotostabiel UVA-/UVB-filtersysteem met Tinosorb S dat betrouwbare bescherming tegen zonnebrand biedt. Goedgekeurd door de EU en Cosmetics Europe – The Personal Care Association (voorheen Colipa).
  • Een krachtige combinatie van antioxidanten AGR (alpha-glucosylrutine) en Licochalcone A die het huideigen beschermingssysteem tegen vrije radicalen door UVA-straling versterken om de vorming van zonneallergie te voorkomen.

Deze niet vette, waterbestendige crème-gelformule bevat ook geen emulgatoren, parfum en conserveringsmiddelen en is geschikt voor de zeer gevoelige of lichtgevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing

  • Contact met de ogen vermijden.
  • Niet gebruiken bij kleine kinderen.
  • Intensieve middagzon en overmatige blootstelling aan de zon vermijden, want zelfs zonnebescherming met een hoge SPF bieden niet 100% bescherming.
  • Royaal aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en vaak opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, na het afdrogen met een handdoek en na het zweten om de oorspronkelijke bescherming te behouden. Als er onvoldoende zonnebescherming wordt aangebracht, vermindert dit het beschermingseffect.
  • Contact met textiel en harde oppervlakken vermijden om vlekken te voorkomen.
  • Niet te lang in de zon blijven, ook niet bij gebruik van een zonnebescherming.
Inhoud: 150 ml
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »