Eucerin Allergy Protection Sun Crème-Gel SPF 25 - 150 Ml

Deze gel met hoge UV bescherming SPF25 en lichte textuur beschermt tegen zonneallergie en huidbeschadiging door de zon. Smeer je om de 2 à 3 uur in als je zo'n gevoelige huid hebt voor de zon!
Artikelnummer:
32039110
Levertijd:
Levering binnen 2 werkdagen

€15,20 €13,68

Excl. btw

Eucerin Allergy Protection Sun Crème-Gel SPF 25

Eucerin Allergy Protection Sun Crème-Gel SPF 25 is specifiek ontworpen voor de huid die gevoelig is voor zonneallergie.

Deze geavanceerde technologie biedt doeltreffende bescherming tegen schade door UV-straling en tegen zonneallergie met:

Een zeer doeltreffend, fotostabiel UVA-/UVB-filtersysteem met Tinosorb S dat betrouwbare bescherming tegen zonnebrand biedt. Goedgekeurd door de EU en Cosmetics Europe - The Personal Care Association (voorheen Colipa).
Deze bevat tevens de krachtige, plantaardige antioxidant AGR (alpha-glucosylrutine) die samen met de UVA-bescherming het huideigen beschermingssysteem versterkt tegen vrije radicalen die de belangrijkste oorzaak van zonneallergie zijn.
De meeste zonneallergieën, zoals polymorfe lichteruptie (PLE), worden veroorzaakt door immuunreacties op oxidatieve belasting die optreedt wanneer UV-licht, meestal UVA-licht, leidt tot de vorming van vrije radicalen in huidcellen. Deze immuunreacties kunnen ontstekingen veroorzaken in de vorm van blaren, pokken of puisten die extreem jeuken.

Deze niet vette, waterbestendige crème-gelformule bevat ook geen emulgatoren en parfum en is geschikt voor de zeer gevoelige of lichtgevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing

  • Contact met de ogen vermijden.
  • Niet gebruiken bij kleine kinderen.
  • Intensieve middagzon en overmatige blootstelling aan de zon vermijden, want zelfs zonnebescherming met een hoge SPF bieden niet 100% bescherming.
  • Royaal aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en vaak opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, na het afdrogen met een handdoek en na het zweten om de oorspronkelijke bescherming te behouden. Als er onvoldoende zonnebescherming wordt aangebracht, vermindert dit het beschermingseffect.
  • Contact met textiel en harde oppervlakken vermijden om vlekken te voorkomen.
  • Niet te lang in de zon blijven, ook niet bij gebruik van een zonnebescherming.
  • Contact met de ogen vermijden.
Inhoud: 150 ml
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »